3 O nouă clinică de ortopedie pediatrică şi recuperare neuro-motorie se deschide la Târgovişte din luna Iulie

0 0

Orto-ClinicOrto-Clinic, clinica de ortopedie pediatrică şi recuperare neuro-motorie cu sediul central în Bucureşti,se extinde la Târgovişte începând cu luna iulie a acestui an, prin dezvoltarea unui nou centru destinat diagnosticării, tratamentului şi recuperării copiilor cu afecţiuni ortopedice şi neuro-motorii din oraş şi zonele învecinate. Investiţia în noua clin-icădin Târgovişte a avut în vedere achiziţionarea echipamentelor şi aparatelor de kine-toterapie, precum şi amenajarea completă a spaţiului în care va funcţiona noul centru.
Noua clinică din Târgo-vişte este localizată pe strada Constantin Brâncoveanu, Nr. B1, telefon: 0755 055 685
În cadrul noului cen-truldezvoltat la Târgovişte, pacienţii din oraş şi din zonele învecinate vor beneficia de servicii de diagnostic, tratament şi recuperare pentru patologii extinse din spectrul ortopedic şi neuromotor pediatric, precum: investigaţii imagistice, ortopedie pediatrică, recuperare neuro-motorie pediatrică. Micii pacienţii şi părinţii acestora vor fi astfel sprijiniţi şi îndrumaţi către cel mai potrivit program de recuperare specifică fiecărei afecţiuni de către medici specializaţi şi kinetoter-apeuţi pregătiţi în cadrul centrului de ortopedie pediatrică şi recuperare neuro-motorie din Bucureşti.
Dr. Valentina Contanu, Medic Specialist Ortopedie Pediatrică, fondator Orto-Clinic: „Am dezvoltat aceastăclinicăpentru a veni în sprijinul părinţilor care au nevoie de un centru de tratament şi recuperare mai aproape de casă pentru copiii lor. Ca urmare a dialogului permanent pe care îl purtăm cu părinţii copiilor, am remarcat o polarizare dezechilibrată a serviciilor medicale şi a activităţilor destinate exclusiv copiilor în multe oraşe din jurul capitalei. Mulţi părinţi dedicau resurse semnificative pentru a putea veni la clinica noastră din Bucureşti aşa că, investiţia de la Târgovişte răspunde în mod natural unei cereri concrete şi nevoii de a fi cât mai aproape de pacienţii noştri.”
Dr.D Andra Dinu, fizio-kinetoterapie si recuperare medicală, managing partner Orto-Clinic: „Experienţa ultimilor ani ne-a arătat că patologia pediatrică de reabilitare este în continuă mişcare şi schimbare. În concordanţă cu dinamica pato-logiilor estimate la nivel de nou născuţi şi copii mici, aria afecţiunilor pediatrice s-a extins încă de la naştere, din păcate, incluzând şi boli rare, congenitale. Astfel, în ultimii ani, am înregistrat o creştere a cererii pentru diagnosticarea, tratamentul şi recuperarea afecţiunilor de tip ortopedic, aşa cum sunt luxaţia congenitală de şold, varus-equin şi afecţiunile neuro-motorii.”
DESPRE ORTO-CLINIC Orto-Clinic funcţionează pe piaţa de servicii medicale din România din 2008, anul in care au fost puse bazele unui centru medical destinat diagnosticării, tratamentului şi recuperării afecţiunilor ortopedice şi neuro-motorii pediatrice. Iniţial, proiectul dezvoltat în majoritate din fonduri proprii ca investiţie privată, a fost creat să susţină activitatea specifică unei clinici şi a unui centru de recuperare pentru copii. Astăzi, Orto-Clinic dezvoltă programe de recuperare neuro-motorie şi de kinetoterapie, conform celor mai recente terapii dezvoltate pentru copii şi adolescenţi. Web: http://www.orto-clinic.ro/

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La ceas aniversar, 140 de ani de activitate umanitară pentru Crucea Roşie

Pe data de 4 iulie 1876 a fost înfiinţată Crucea Roşie Română. Sunt 140 de ani de existenţă, de activitate umanitară în sprijinul persoanelor care au nevoie de ajutor. La invitaţia Preşedintelui Crucii Roşii Române, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României, angajaţi, voluntari şi parteneri ai Crucii Roşii […]