Published On: lun, oct. 14th, 2019

28 de permise de conducere reţinute şi 5 certificate de înmatriculare retrase de poliţiştii din Dâmboviţa în ultimele 24 de ore

nichiduta.ro

276 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de efective de jandarmi, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.În ultimele 24 de ore, au fost organizate 89 de patrule pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, fiind utilizate 81 de autospeciale.
Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au intervenit la 30 de evenimente, dintre care 24 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 23 de infracţiuni. Din totalul acestora, 11 au fost contra persoanei şi 8 contra pat-rimoniului.De asemenea, poliţiştii au aplicat 488 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 28 de permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatricu-lare.Faţă de 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni au fost dispuse măsuri preventive, 3 dintre acestea fiind arestate preventiv pentru 30 de zile.
În după amiaza zilei trecute, pe raza localităţii Găeşti, un bărbat din Mogoşani, aflat în stare de ebrietate, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro