269 locuri de muncă vacante în Dâmboviţa

În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 269 de locuri de muncă, din care 32 pentru persoanele cu studii superioare şi 204 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. Angajatorii din judeţ mai oferă 33 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Cu studii superioare se caută: economist; administrator societate comercială; asistent manager; agent asigurare; agent imobiliar; consultant bancar; inginer automatist; programator; agent ocupare; consilier orientare privind cariera; formator; psiholog; analist servicii client.
Pentru persoane cu studii medii sunt disponibile posturi de funcţionar administrativ; secretară; operator introducere validare date; tehnician proiectant; tinichigiu carosier; agent securitate; agent vânzări; bucătar; ospătar; frizer; lăcătuş mecanic; electrician; fierar betonist; operator maşini comandă numerică; şofer; ânzător; instalator; confecţioner articole textile; muncitori necalificaţi în domeniul confecţiilor textile; muncitori necalificaţi industria metalurgică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN NOU EŞEC PENTRU ANINOASA FCM ALEXANDRIA - FC ANINOASA 1-0 (1-0)

FC Aninoasa a încheiat printr-o înfrângere la limită, 0-1, duelul reprogramat cu FCM Alexandria, ce a contat pentru etapa a 17-a a Ligii a 3-a. În meciul cu teleormănenii, susţinut în deplasare, echipa noastră a cedat în minutul 15, când Florin Radu a semnat singura reuşită a întâlnirii. Împotriva formaţiei […]