25 de elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani au început practica la Jandarmeria Dâmbovița 

Date:

Stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, care se va desfășura până pe 30 august a.c. Aceștia au fost primiți de conducerea inspectoratului, care le-a prezentat principalele aspecte legate de specificul unității și misiunile desfășurate de jandarmii dâmbovițeni în zona de competență teritorială.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ și își propune să ofere elevilor oportunitatea de a-și însuși modul de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și să pună în practică cunoștințele teoretice dobândite pe parcursul anului școlar. Tinerii subofițeri vor fi îndrumați pe întreaga perioadă a stagiuilui de tutori jandarmi cu experiență în activitatea profesională, care îi vor ajuta să se familiarizeze cu atribuțiile și responsabilitățile specifice unei astfel de instituții.

Elevii vor desfășura activități la structurile de ordine publică ale inspectoratului, având ocazia să participe la diverse misiuni și exerciții practice sub supravegherea și îndrumarea personalului calificat. Acest stagiu reprezintă o etapă importantă în formarea lor ca viitori subofițeri jandarmi, oferindu-le posibilitatea să aplice în mod concret cunoștințele acumulate în timpul pregătirii școlare.

Prin această colaborare între Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, se urmărește consolidarea pregătirii practice a tinerilor subofițeri, pregătindu-i pentru a-și asuma responsabilitatea unei cariere în cadrul Jandarmeriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...