23 de elevi și trei profesori testați pozitiv saptămâna trecută

0 0

ISJ Dâmbovița a transmis că,  începând cu data de 10 ianuarie 2022, toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița vor funcționa cu prezență fizică, prin raportare la rata de incidență, respectiv la rata de vaccinare.

         În săptămâna 3-7 ianuarie 2022, raportat la situația epidemiologică, au fost 13 clase cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate, fiind în această situație346 de elevi.

Tot săptămâna trecută, 23 de elevi au fost confirmați cu  Covid-19. Alte trei cazuri au fost confirmate la personal angajat în învățământ.

         Pentru săptămâna 10-14 ianuarie 2022 au fost completate stocurile de materiale sanitare din unitățile de învățământ, prin distribuirea a 24000 de măști de protecție primite de la ISU Dâmbovița în data de 9 ianuarie 2022.  

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Excepții de la obligativitatea purtării măștilor medicale de protecție

Purtarea măștii de tip medical sau FFP2 (nu din materiale textile) în toate spațiile închise și deschise a redevenit obligatorie. FFP înseamnă „piesă facială filtrantă” și este un standard european pentru eficiența măștii. Acest tip de mască filtrează cel puțin 94% din toți aerosolii, inclusiv virusurile din aer precum SARS-CoV-2, […]