210 milioane de lei – totalul investițiilor din Târgoviște finanțate prin PNRR

Date:

La corpul B al Primăriei Târgoviște avansează proiectul de reabilitare și eficientizare energetică, La exterior lucrările sunt în mare măsură finalizate pe perioada sezonului rece intervențiile fiind concentrate pe zonele interioare. Cu amănunte despre proiect a venit primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan:

„Este vorba despre Corpul B al Primăriei Municipiului Târgoviște, care face obiectul unei investiții finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de două milioane de lei. Este un proiect de eficientizare energetică , practic tot ceea ce înseamnă instalații sanitare, termică, acoperiș, tâmplărie vor fi schimbate, urmând să avem o clădire modernă, care să corespundă din toate punctele de vedere normelor actuale.”

A mai amintit primarul Cristian Stan că la acest moment sunt în derulare, prin PNRR, investiții în valoare de  peste 210 milioane de lei, investiții de eficientizare termică a unor blocuri de locuințe, insule digitalizate pentru colectarea deșeurilor, unități de învățământ ,  ultimul proiect finanțat fiind rețeaua de canalizare de pe Str. Crângului, în valoare de aproximativ patru milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...