2024 vine cu investiții importante la Dragomirești

Date:

Și pentru 2024, anul în care abia am pășit, sunt destule proiecte de dus la bun sfârșit la Dragomirești! Potrivit primarului Dragoș Vlădulescu, a fost semnat contract de finanțare pentru dotarea școlilor de pe teritoriul comunei și sunt șanse mari ca mobilierul , aparatura digitală și materialele didactice să fie primite în prima parte a anului.
Se reabilitează și modernizează biblioteca și muzeul satului, o clădire care se află în centrul localității și  fost depus spre finanțare , prin Compania Națională de Investiții, proiectul pentru construirea unei creșe în Decindieni. Investiția ar trebui să fie definitivată în 2024.
S-a parcurs faza de licitație pentru desemnarea constructorului pentru realizare rețea de canalizare și racorduri în satul Mogoșești, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny iar lucrările vor începe după sărbătorile de iarnă.– Urmează, prin tot prin Programul Anghel Saligny, construirea de podețe și dalarea șanțurilor pe 15 străzi din Decindeni, Râncaciov și Ungureni. Licitația pentru desemnarea constructorului a fost finalizată iar prin PNRR este finanțat proiectul de construire a 2,5 km de pistă de biciclete.
La Ministerul Energiei a fost depus proiectul pentru construirea unui Parc fotovoltaic, prin care se va asigura consumul de energie pentru toate instituțiile publice din comună și a fost semnat contract de finanțare prin AFM, pentru construirea a trei stații de încărcare vehicule electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...