198 de amenzi au fost aplicate de polițiștii rutieri pentru nerespectarea regulilor de circulație

0 0

Polițiștii de la rutieră, împreună cu efective de la ordine publică, au organizat o razie, în municipiul Târgoviște, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație, obiectivul principal fiind siguranța cetățenilor. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 266 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 84.250 de lei. Cele mai multe amenzi, 198, au fost aplicate de polițiștii rutieri pentru nerespectarea regulilor de circulație.
Totodată, polițiștii au constatat 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, dintre care 3 au fost pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 3 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare. Permisele de conducere au fost retrase pentru viteza excesivă (1), efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire (2) și pentru consumul de alcool la volan (3). Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto că este necesar, pentru siguranța acestora și a celor din jur, să manifeste o conduită preventivă la volan și să nu încalce normele rutiere.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

De la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Basarab I" al județului Dâmbovița 12 pompieri, mobilizați să acționeze la incendiile din Grecia

Pompieri de la detașamentele din Târgoviște, Titu, Găești, Moreni și Pucioasa au plecat în Grecia, țară puternic afectată de incendiile de pădure.De la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița au fost mobilizați 12 pompieri care acționează cu o autospecială de stins incendii de pădure și un […]