194 de personae angajate, la o lună după Bursa locurilor de muncă

1 0

La o lună de la organizarea  Bursei generale a locurilor de muncă, la Clubul Studenţilor, din Târgovite, pe 20 mai,  au fost cuantificate următoarele rezultate:                 194  de personae au fost încadrate în muncă, din care 38 de şomeri indemnizaţi și 156 şomeri neindemnizaţi.

Referitor la nivelul de studii ,  15 sunt cu studii superioare, 85 persoane  sunt  cu studii medii, 42 sunt au absolvit școli profesionale iar 52 sunt cu studii generale sau incomplete.

Angajările s-au realizat preponderent în următoarele ocupaţii: lăcătuş mecanic, sudor, bucătar, montator subansamble, rectificator, montator tâmplărie PVC,  şofer autocamionete-distribuitor, agent vânzări, ospătar, muncitor necalificat în construcţii, agent intervenţie, muncitor necalificat în industria textilă, iar pentru locurile ce necesită studii superioare –inginer IT, inginer autovehicule rutiere, manager calitate, economist, designer grafică, consilier vânzări.

Din cei 735  de agenţi economici contactaţi, s-au prezentat la bursă 76, care au pus la dispoziţia celor interesaţi 787 de locuri de muncă vacante. Numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, care au participat la eveniment, a fost de 685, din care 311 persoane au fost selectate şi programate la interviuri în vederea angajării.

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de muncă au fost : industria metalurgică, industria prelucrătoare,  construcţii, comerţ, transporturi, hoteluri şi restaurante, fabricarea de aparate şi echipamente electrice, industria alimentară,  industria de apărare, industria textilă, turism, servicii (inclusiv sociale).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DORINȚA LUI ADRIAN MIHALCEA LA CHINDIA

Chindia Târgoviște a intrat în cantonament centralizat la Brașov, unde va rămâne până în data de 2 iulie. Sub comanda antrenorului Adrian Mihalcea, venit la Târgoviște la începutul acestei luni, de la divizionara secundă Unirea Slobozia, se află 24 de jucători, urmând ca de la finalul săptămânii viitoare să semneze […]