19 zile de prevenire a abuzurilor şi violenfei asupra copiilor

0 0

Specialişti în domeniul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat în ultimele săptămâni o serie de activităţi preventiv-educative în cadrul campaniei naţionale „19 zile de prevenire a abuzurilor şi violenţei asupra copiilor”.
Acţiunile au fost organizate independent şi în cooperare cu Centrul Regional Ploieşti al Agenţiei Nationale Împotriva Traficului de Persoane, în localităţiile Târgovişte, Răcari, Răzvad, Comişani şi Băleni.
La acţiunile de informare au participat peste 400 de elevi din clasele VI-XII. Activităţile au avut ca scop informarea elevilor cu privire la prevenirea faptelor antisociale în care aceştia pot avea calitatea de victimă sau făptuitor.
Cu această ocazie au fost abordate teme precum: formele traficului de persoane, moduri de racolare a victimelor, drepturile care le sunt încălcate victimelor traficului de persoane, racolarea minorilor prin intermediul reţelelor de socializare ca urmare a utilizării necorespunzătoare a internetului etc.
În cadrul campaniei au fost distribuite 200 de materiale informative şi materiale de campanie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultate finale alegeri prezidenţiale în Dâmboviţa, PNL - 35,77% şi PSD - 32,49%

Duminică, 10 noiembrie 2019, în Dâmboviţa au votat în total 212.270, adică 186.865 de cetăţeni din 425.942 de cetăţeni înscrişi pe listele permanente, 24.006 cetăţeni pe liste suplimentare şi 1399 de cetăţeni cu urna specială. Numărul voturilor valabil exprimate la nivelul judetului Dâmboviţa a fost de 208.398 şi 3879 voturi […]