1,84 milioane de euro în primul an de finanţare a GAL-ului Valea Cricovului

0 0

Conferinta PSD 11.03.2013Nu mai puţin de opt comune, şase din judeţul Dâmboviţa şi două din judeţul vecin Prahova, s-au asociat şi au înfiinţat Grupul de Acţiune Locală „Valea Cricovului”. Este vorba despre unităţile administrativ teritoriale Corneşti, Finta, Bilciureşti, Cojasca, Niculeşti şi Butimanu, din judeţul nostru şi comunele prahovene Cocorăştii Colţ şi Poienarii Burchi.
Preşedintele GAL-ului a fost ales Vasile Şerban, primarul din Corneşti, cea mai mare dintre localităţile membre.
„Am avut o documentaţie bună şi am semnat şi contractul de finanţare pentru primul an, în valoare de 1,84 milioane de euro.
Vom promova atât proiecte de interes public, dar şi proiecte propuse de investitori privaţi, care vor desfăşura activităţi de producţie şi să înfiinţeze în acest scop locuri de muncă” – a precizat primarul Vasile Şerban.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

2,7 miliarde de lei pentru schemele de plăţi directe şi măsuri de piaţă

A fost aprobată hotărârea de guvern privind alocarea fondurilor aferente finanţării schemelor de plăţi directe şi pentru plata măsurilor de piaţă. Suma totală este de 2,7 miliarde lei, beneficiarii schemelor de plăţi unice pe suprafaţă fiind cei peste un milion de fermieri pentru care s-a efectuat verificarea condiţiilor de eligibilitate. […]