18 șoferi au rămas fără permis pentru consumul de băuturi alcoolice la volan

Date:

Polițiștii rutieri  dâmbovițeni au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru consumul de băuturi alcoolice, față de optsprezece șoferi

Polițiștii rutieri au organizat o acțiune, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice și, în special, pentru depistarea șoferilor care pun în pericol siguranța participanților la trafic și conduc autovehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

În urma controalelor efectuate pe drumurile publice, polițiștii au surprins optsprezece șoferi care ar fi condus autoturisme sub influența alcoolului, față de aceștia fiind dispusă măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Totodată, în jurul orei 06:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control pe strada Mihai Bravu, din Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Gura Ocniței.

În urma testării cu mijloacele din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana respectivă fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...