175 de locuri de muncă vacante prentru dâmboviţeni

Ş.E.
0 0

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate 175 de locuri de muncă, din care: 5 pentru persoanele cu studii superioare, 123 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, 47 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre acestea menţionăm: agent de dezvoltare, inginer geodez, director tehnic, consilier juridic, introducere validare date, contabil, gestionar depozit, agent securitate, controlor calitate, casier, electrician, instalator, ospătar, şofer, sudor, lucrător comercial, croitor, confecţioner articole textile, muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aproape 185.000 de vizitatorilor au trecut pragul Complexului Naţional Muzeal "Curtea Domnească" Târgovişte în anul 2016

Anul 2016 a fost pentru Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească Târgovişte, unul plin, care i-a adus 184.226 de vizitatori. Monumentele, istoria şi cultura oraşului Târgovişte încep să atragă tot mai mulţi turişti dovadă că în anul care tocmai sa încheiat au fost cu 23.030 mai mulţi vizitatori la muzeele Complexului […]