„171 de stejari pentru România”, misiune inedită pentru Jandarmeria Dâmboviţa

0 0

„171 de stejari pentru România”, este numele campaniei desfăşurate la nivel naţional de Jandarmeria Română.
Jandarmii din întreaga ţară serbează ziua de naştere a instituţiei în fiecare an, în ziua de 3 aprilie, iar anul acesta instituţia împlineşte 171 ani, de aici şi această campanie inedită. Simbolic, în cinstea celor 171 de ani pe care Jandarmeria îi împlineşte anul acesta şi jandarmii din Dâmboviţa dau curs ineditei misiuni.
Jandarmii din Dâmboviţa, de la patrulare, pază şi ordine vor trece, miercuri, 31 martie 2021, pentru câteva zeci de minute la plantarea de arbori. Noul rol face parte din campania organizată de instituţie, cu prilejul celor 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.
Jandarmeria Dâmboviţa s-a arătat bucuroasă că poate susţine campania de împădurire desfăşurată şi anul acesta de către Direcţia Silvică Dâmboviţa şi pot contribui astfel la întinerirea pădurilor.
Astfel, pe raza Ocolului Silvic Bucşani, jandarmii dâmboviţeni alături de anfajaţii Direcţiei Silvice Dâmboviţa, vor planta 171 de stejari, care peste ani vor deveni o pădure falnică.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Accident mortal pe DN 72A Târgovişte-Câmpulung

Pe 72A Târgovişte-Câmpulung, zona Dragomireşti, a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte două au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. La faţa locului au intervenit şi pompierii de la descarcerare.Un bărbat de 75 ani, în timp ce […]