17 străzi și bulevarde din Târgoviște vor fi modernizate prin Programul „Anghel Saligny”

1 0

Prin Programul „Anghel Saligny”, Primăria Târgoviște a obținut finanțare pentru reabilitarea și modernizarea a  17 străzi, cu o lungime de peste 12 kilometri.

Este vorba de  bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Bărăției, Ilfovului, Porumbeilor, Costache Olăreanu, intervențiile vizând  partea carosabilă dar și trotuarele, costurile fiind estimate la 43 de milioane de lei.

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște: „În Municipiul Târgoviște avem două proiecte, valoarea totală fiind de 43 milioane lei. Sunt proiecte la valoarea maximă prevăzută de program. Avem străzi importante din Târgoviște, Bulevardul Independenței, Calea Domnească, Bulevardul Libertății, dar și străzi precum Boierescu Zaharia, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Gabriel Popescu, Pârvan Popescu, Maior Brezișeanu, Ana Ipătescu și așa mai departe, și străzi care nu sunt deloc asfaltate la acest moment, mă refer la Costache Olăreanu, Ilfovului sau strada Porumbeilor. Un proiect foarte important, sunt 17 străzi care intră în acest program și care va avea efecte benefice, cu siguranță, pentru infrastructura municipiului Târgoviște, sigur adăugându-se la proiectele pe care le derulăm în acest moment pe aceiași zonă de infrastructură.

Vreau să remarc colaborarea excelentă între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, bineînțeles în beneficiul comunității locale, colaborare care se va dezvolta în perioada următoare prin câteva proiecte foarte importante și care vor avea din nou un impact deosebit de pozitiv în ceea ce privește infrastructura municipiului Târgoviște, care cunoaște în acest moment un  program de investiții fără precedent, așa cum va cunoaște și infrastructura județeană pentru că proiectele coroborate care vor debuta la nivelul județului Dâmbovița vor transforma județul într-un șantier cu un nivel de investiții fără precedent în istoria județului”,- a declarat primarul  Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La  Răzvad,  trei proiecte majore prin Programul Anghel Saligny

Comuna Răzvad a obținut finanțare pentru trei proiecte majore, prin Programul Anghel Saligny, administrația de la Răzvad condusă primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban în cei șase ani de administrație a făcut tot posibilul să schimbe față localității prin proiecte ambițioase.  Pin Programul Anghel Saligny, la Răzvad se vor […]