158 de elevi din Dâmbovița infectați cu COVID -19 săptămâna trecută

0 0

244200 teste pentru elevi și personal au fost distribuite abia marți unităților de învățământ.         

 Inspectoratul Școlar Dâmbovița informează că, în conformitate cu ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății,  începând de marți, 25 ianuarie, toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița  funcționază cu prezență fizică. Decizia s-a făcut  prin raportare la rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2, ziua de referință fiind  joi, 20 ianuarie 2022 (14,96%).

           În săptămâna 17 – 21 ianuarie 2022, situația epidemiologică din unitățile de învătământ preuniversitar din județul Dâmbovița a fost următoarea:

-6 clase (158 preșcolari/elevi) cu prezență fizică suspendată la apariția a trei cazuri confirmate;

-158 preșcolari/elevi confirmați cu Covid-19;

-71 de angajați- personal didactic și nedidactic, confirmați cu Covid-19: 71

Ca urmare a cazurilor confirmate, conform prevederilor art. 6 alin. (7) din Ordinul comun , Liceul Tehnologic Nucet , cu 385 elevi, are activitățile cu prezența fizică suspendată.

           Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a primit 244.200 de teste pentru preșcolari/elevi și personal, ambalate individual, care au fost distribuite unităților de învățământ marți, 25 ianuarie 2022.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Procedura de testare în centrele special organizate

Persoanele care prezintă simptomatologie specifică infecției cu virusul SARS-CoV-2, cu indicație de testare RT-PCR, vor solicita testarea către Direcția de Sănătate Publică telefonic  sau prin  platforma online ,a  transmis Ministerul Sănătății. Persoane nedeplasabile, sau care nu au posibilitatea de a se deplasa către un centru de testare, vor menționa acest lucru […]