150 de locuri de muncă sezoniere în Spania

Agenţia Naţionala pentru Ocuparea Forţei de Munca, prin AJOFM Dâmboviţa compartiment EURES, ofera 150 de locuri de munca vacante pentru munca sezoniera, respectiv, cules fructe, cuiăţat pomi, aranjarea fructelor în caserole şi lazi – în fabrica (regiunea Lérida).
Sunt solicitate persoane apte pentru munca, cu/fara experienţa la ambalat fructe. Contractul se deruleaza în perioada aprilie -septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră pentru lucrul în câmp şi 5,96 euro brut/oră pentru lucrul în fabrică.
Cheltuielile pentru cazare şi utilităţi se reţin din salariu lunar în proporţie 10%, iar transportul dus – întors Spania nu este inclus.
Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverinţă medicală „apt pentru muncă” şi CV la compartimentul EURES.AJOFM va comunica în timp util locul şi data selecţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CÎRSTEA JOACĂ PRIMUL MECI MARŢI DIMINEAŢĂ

Organizatorii de la Australian Open au oferit primele informaţii în legătura cu programul meciurilor de la ediţia din 2018, în prima zi (duminică spre luni) urmând să evolueze Marius Copil, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu. în ceea ce o priveşte pe Simona Halep, ea va intra în scena […]