15 de permise de conducere reținute și  șase  certificate de înmatriculare au fost retrase 

1 0

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea infracționalității, creșterea gradului de siguranță rutieră, menținerea ordinii și siguranței publice și au intervenit la 33 de evenimente, 20 dintre acestea fiind sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

Au fost semnalate 21 de infracțiuni, 9 dintre faptele penale sesizate fiind contra persoanei și 7 contra patrimoniului.

Au fost organizate 14 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost angrenați peste 200 de polițiști.

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au acționat cu 8 autospeciale dotate cu echipament pentru măsurarea vitezei de deplasare și supravegherea traficului rutier.

Astfel, în urma acțiunilor desfășurate pentru menținerea siguranței pe drumurile publice și prevenirea accidentelor grave de circulație, polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 15 de permise de conducere și au retras 6 de certificate de înmatriculare.

Totodată, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.256 de lei.

Polițiștii dâmbovițeni continuă acțiunile circumscrise ordinii și siguranței publice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolari și elevi se derulează și în anul școlar 2022-2023, fiind extins de la 150 la 300 de școli.

Ministerul Educației a inițiat proiectul de Ordonanță de Urgență prin care Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolari și elevi se derulează și în anul școlar 2022-2023, fiind extins, în același timp, de la 150 la 300 de școli. Bugetul prevăzut pentru finanţarea Programului-pilot în perioada desfăşurării activităţilor […]