140 de locuri la zece cursuri de formare profesională organizate de AJOFM Dâmbovița în iulie

Date:

În luna iulie, 140 de persoane înscrise în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, au posibilitatea de a  participa gratuit la cursurile de formare profesională.

În concordanță cu solicitările de pe piața muncii, ocupațiile pentru care pot opta sunt sudor electric, bucătar, electrician în construcții, recepționer hotel, competențe digitale,  coafor, contabil, machior, lucrător comercial și ospătar.

Cursanții beneficiază de pregătire teoretică şi practică și primesc gratuit rechizite şi materiale de instruire, manuale, echipament de protecţie pe perioada instruirii practice, dacă este cazul.

De asemenea, beneficiază de decontarea cheltuielilor pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, precum și de consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului, dacă este cazul.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

–  carte identitate;

–  act studii;

–  certificat naștere;

–  certificat căsătorie (dacă este cazul);

–  adeverință medicală.

Participarea la cursurile de formare profesională oferite de AJOFM Dâmbovița  prezintă multiple avantaje, printre care obținerea unei calificări recunoscute pe plan național și internațional, creșterea șanselor de angajare, dezvoltarea competențelor profesionale, precum și posibilitatea de reintegrare pe piața muncii după o perioadă de inactivitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...