130 de milioane de lei pentru reabilitarea Parcului Chindia și punerea în valoare a Șanțului și Valului Cetății

1 0

Primarul Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga și cei doi viceprimari- Monica Ilie și Cătălin Rădulescu au  susținut o conferință de presă cu prilejul deschiderii spațiului de recreere și de fitness, precum și a terenului de minibaschet situat pe Str. Matei Vlădescu, din Cartierul Mihai Viteazul. A fost reamenajată complet o suprafață de o mie de metri pătrați, iar rezultatul este cu totul deosebit. Investiția a fost susținută integral de la bugetul administrației publice locale și, a spus primarul Cristian Stan, vine în completarea celorlalte proiecte pe zona de regenerare urbană.

Edilul a vorbit și despre alte două proiecte majore care vor fi implementate cu fonduri europene: „Sunt în desfășurare lucrările la parcul de lângă Complexul de Natație, acolo avem un proiect de mare anvergură pe fonduri europene, pe care sper să-l finalizăm în câteva luni. De asemenea, pentru următorul Program Operațional Regional avem cel puțin două proiecte cu impact major pe ceea ce înseamnă modernizarea spațiilor verzi și nu numai. Modernizarea Parcului Chindia și amenajarea și punerea în valoare a Șanțului și Valului Cetății. Sunt proiecte în valoare de aproximativ 130 de milioane de lei. Sunt în proiectare în acest moment. Am accesat fonduri europene și pentru proiectare. Sper să se deschidă cât mai repede axele de finanțare. Sunt proiecte de natură să crească atractivitatea Municipiului Târgoviște.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

România ar putea fi gazda unui Centru regional de excelență al OMS Europa 

Propunerea Ministerului Sănătății, Guvernul României a aprobat în ședința din 21 septembrie 2022, Memorandumul pentru aprobarea constituirii grupului de lucru interinstituțional pentru înființarea unui Centru de Excelență al Biroului Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) la București, în România. Documentul aprobă crearea unui grup interinstituțional, la nivel […]