13 ofiţeri de poliţie şi nouă agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, avansaţi în grad

0 0

În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, 13 ofiţeri de poliţie şi 9 agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost avansaţi în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.
De asemenea, în acelaşi cadru festiv, 372 de poliţişti au primit diplome de merit pentru activitatea desfăşurată pe parcursul acestui an.
Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, urmată de o incursiune în istoria neamului nostru, susţinută de doamna muzeograf de la Muzeul Poliţiei Române, Nica Cristina.
Domnul adjunct al inspectorului şef, comisar şef de poliţie Păun Sorin, a dat citire mesajului şefului Poliţiei Române, chestor general de poliţie loan Buda, cu prilejul Zilei Naţionale a României, 1 DECEMBRIE.
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a adresat felicitări tuturor poliţiştilor pentru profesionalismul, promptitudinea şi seriozitatea de care au dat dovadă în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cafeneaua Prevenirii, organizată de structura de prevenire a criminalităţii în Târgovişte

În cadrul proiectului pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi a victim-izării minorilor „ATENŢIEI E VIAŢA TA!”, structura de prevenire a criminalităţii a organizat Cafeneaua prevenirii, activitate ce a avut ca temă principală „Ce înseamnă a şti să trăieşti printre oameni”. Poliţiştii, studenţii de la Universitatea Valahia şi voluntarii Organizaţiei „Salvaţi Copiii” […]