12 medalii la Campionatul Naţional de Shito Ryu

Mihai ROŞOIU

Evoluţii de excepţie pentru karateka Clubului Sportiv Târgovişte la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Shito Ryu pentru copii, minicadeţi, cadeţi, juniori, tineret U21 şi seniori, desfăşurat în Sala Polivalentă, din cadrul Complexului Olimpic Sportiv Român de la Izvorani. La capătul unor prestaţii pe măsură, sportivii antrenaţi de lonuţ Munteanu au cucerit un total de 12 medalii, dintre care 4 au fost din aur.
Karateka clubului nostru care s-au clasat pe primul loc la Izvorani au fost Damian Petrescu (kata cadeţi), Adrian Drăguş (kumite cadeţi – cat. +70 kg), Alexandru Munteanu (kata minicadeţi -12 ani) şi echipa kata seniori alcătuită din Valentin Cârlan, Octavian Pomârleanu şi Adrian Stoicescu.
Dintre sportivii de la CS Târgovişte care au revenit acasă cu argint au fost Ruxandra Bica (kumite senioare -cat. +65 kg), Damian Petrescu (kumite cadeţi – cat. 70 kg), Ştefania Huiu (kata minicadeţi – 12 ani) şi echipa kata cadeţi formată din Nicolas Costescu, Alexandru Munteanu şi Răzvan Stanciu.
În schimb, medalii de bronz şi-au trecut în cont Octavian Pomârleanu (kumite seniori – cat. 60 kg), Ruxandra Bica (kata senioare) şi de două ori Valentin Cârlan, la kumite seniori – cat 60 kg şi kumite tineret (U21) – cat. 70 kg. Secţia de karate a clubului nostru a deplasat la ediţia din acest an Campionatului Naţional de Shito Ryu un lot format din 12 sportivi, ce au concurat în 21 de probe individuale şi două pe echipe. Pe lângă medaliaţi, CS Târgovişte a mai fost reprezentat la lzvorani în probele individuale de Nicolas Costescu, Răzvan Stanciu, Timeea Moraru, Adrian Stoicescu şi Rareş Hagiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REZULTAT DE EXCEPŢIE PENTRU SECŢIA DE BOX A CLUBULUI SPORTIV TÂRGOVIŞTE

Gabriel Ştefan este primul pugilist al Clubului Sportiv Târgovişte care a urcat pe podium în acest an. Sportivul antrenat de Gheorghe şi Alexandru Stan a obţinut medalia de argint la Campionatul Naţional pentru seniori U22, desfăşurat în localitatea Brezoi, în perioada 20-24 februarie. Boxerul clubului nostru a ajuns vicecampion al […]