12 locuri de muncă vacante pentru cei cu studii superioare

Ş.E.
0 0

În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 242 de locuri de muncă, din care: 12 pentru persoanele cu studii superioare, 183 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, 47 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre acestea menţionăm: jurisconsult, inginer automatist, inginer mecanic, director economic, director comercial, asistent manager, microbiolog, şef coloană auto, şef departament logistică, referent administraţie publică, recepţioner hotel, operator vânzări prin telefon, asistent medical, gestionar depozit, agent vânzări, lăcătuş mecanic, casier, electrician, instalator, zidar, şofer, sudor, operator la maşini-unelte cu comandă numerică, confecţioner articole textile, muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flacăra Moreni n-a mai jucat cu C.S. Păulesti. Următoarea adversară e Petrolul Ploieşti

Flacăra Moreni n-a mai disputat meciul amical programat sâmbătă, 11 februarie, cu C.S. Păuleşti, pe stadionul „Pompieri” din Moreni din cauza timpului nefavorabil şi a zăpezii mari de pe teren. Miercuri, echipa de pe malurile Cricovului Dulce a jucat cu C.S. Cornu (Liga A – Prahova). Scorul a fost egal, 3-3. […]