11 traficanţi de droguri, după gratii

I.B.

droguri11 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuite de săvârşirea infracţiunilor de: constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanţe cu efect psihoactiv. În urma percheziţiilor efectuate de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa au fost descoperite şi ridicate 1,8 kilograme de cannabis, opt plante de cannabis ajunse la maturitate, aproximativ 62 de grame de cocaină, 13 timbre de „droguri de petrecere”, 34.646 de lei, 800 franci elveţieni, 580 euro, două pistoale cu bile, două puşti cu aer comprimat şi un pistol de tip airsoft, patru cântare electronice de mare precizie, cinci grindere şi o instalaţie destinată creşterii plantelor de cannabis. Pe 28 septembrie a.c., Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa au efectuat 19 percheziţii domiciliare (17 în Dâmboviţa şi două în Bucureşti), pentru destructurarea unei grupări infracţionale, constituită din 16 membri, care aproviziona piaţa ilicită de droguri din Târgovişte.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Din cercetări s-a stabilit că, la sfârşitul anului 2013 şi începutul anului 2014, cele 16 persoane ar fi constituit grupul infracţional, au procurat şi distribuit droguri de risc (cannabis şi adiacent droguri de mare risc), precum şi substanţe cu efect psihoactiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Grevă de avertisment la Mondotrans Târgovişte

Angajaţii de la Mondotrans Târgovişte, cea mai mare firmă privată de transport din Dâmboviţa, au declanşat azi o grevă de avertisment, după ce acum două zile au avut un protest spontan. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile din ianuarie şi că firma le impută banii pe […]