11 sesizări cu privire la contravenţii sau infracţiuni electorale

0 0

Au fost înregistrate la nivelul judeţului Dâmboviţa, 11 sesizări cu privire la contravenţii sau infracţiuni electorale. In fiecare caz, au fost demarate imediat cercetări. Până acum, 3 dintre acestea nu s-au confirmat, iar una este în curs de verificare.
De asemenea, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27 000 de lei, pentru continuarea propagandei electorale şi se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.
Efectivele angrenate au acţionat cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiţii de siguranţă şi pentru a verifica şi sancţiona cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nu mai puţin de 17 alerte ale României, în domeniul măştilor de protecţie neconforme de pe piaţă

Sistemul de alertă rapidă pentru produse nealimentare al Uniunii Europene -RAPEX a validat încă 5 notificări ale României în ceea ce priveşte alerte de măşti neconforme de pe piaţă, realizate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).„Până în acest moment, nu mai puţin de 17 alerte ale României, în domeniul […]