105 autovehicule destinate transportului public în comun, verificate de politiştii dâmboviţeni

Poliţiştii dâmboviţeni au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2, acţionând în sistem integrat cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Pe raza întregului judeţ, au fost efectuate verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în societăţi comerciale, restaurante, terase, acestea vizând respectarea măsurilor organizatorice specifice, numărul de persoane, programul de lucru, precum şi respectarea măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi.
Au fost legitimate peste 2.900 de persoane, au fost controlate 152 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate şi 41 de operatori economici.
De asemenea, poliţiştii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 314 mijloace de transport persoane, dintre care 105 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.
Totodată, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv pentru neportul măştii de protecţie, poliţiştii au aplicat 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.500 de lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN ACCESAREA DE CREDITE PRIN UTILIZAREA UNOR DOCUMENTE FALSIFICATE, DESTRUCTURATĂ

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti -Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.000.000 de lei prin înşelăciune, fals în înscrisuri oficiale şi uz de […]