1000 de copii au simţit pe deplin bucuria Crăciunului

0 0

După trei ani, la sediul Partidei Romilor Pro-Europa din Târgovişte s-a reluat Campania „Daruri pentru comunitate”.
Preşedintele Partidei Romilor ProEuropa Târgovişte, Tudorică Răducanu şi Moş Crăciun au adus bucuria pe chipul a 1000 de copii din comunitatea romă de la nivelul municipiului Târgovişte.
Cei 1000 de copii au simţit pe deplin bucuria Crăciunului, sâmbătă, când s-au întâlnit cu Moş Crăciun şi întâlnirea a fost posibilă datorită preşedintelui Partidei Romilor Pro-Europa Târgovişte, Tudorică Răducanu.
Din program nu a lipsit un mic spectacol de colinde. Atmosfera a fost de poveste când şi-a făcut apariţia Moş Crăciun şi spriduşii lui. Cei mici nu mai pridideau să stea de vorbă cu moşul şi să-l încânte cu poezii.
Nu au lipsit nici invitaţii de la acest eveniment, primarul Cristian Stan şi consilierul primarului, Cosmin Bozieru. Primarul Cristian Stan i-a asigurat pe cei prezenţi de toată susţinerea sa,atunci când este nevoie. La final cei mici au primit daruri iar cei care nu au putut ajunge la eveniment au primit darurile acasă, unde a mers personal preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa Târgovişte, Tudorică Răducanu.
Preşedintele Partidei Romilor ProEuropa Târgovişte, Tudorică Răducanu şi Moş Crăciun au pregătit 1000 de cadouri, un gest nobil şi care a adus bucurie miilor de suflete.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Târgovişte, ceremonial militar şi religios de comemorare şi cinstire a eroilor Revoluţiei

Au trecut 29 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, ziua de 22 decembrie a devenit simbol naţional şi a fost declarată de Parlamentul României, prin Legea 273/7 decembrie 2011, Ziua Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii. Sâmbătă, 22 decembrie 2018, în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte a avut […]