„10 PENTRU SIGURANŢĂ”

La Şcoala gimnazială Răzvad, reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Judeţului Dâmboviţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire în cadrul campaniei „10 PENTRU SIGURANŢă”.
La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Târgovişte. Salvatorii le-au prezentat elevilor o autospecială de intervenţie şi un mic exerciţiu de stingere. Cu această ocazie, unii dintre participanţi s-au îmbrăcat cu echipamentul pompierilor, iar alţii şi-au testat abilităţile de „stingători”.
Comportamentul preventiv în trafic este un alt subiect abordat. Prin jocuri, concursuri, sfaturile oferite, întrebări şi răspunsuri, dezbateri şi simulări pe tema prevenirii consumului de alcool şi de droguri, se realizează astfel o punte de comunicare directă cu membrii comunităţii. Sunt desfăşurate, în aceste zile, şi cursuri de legislaţie rutieră şi de prim ajutor, în întâlnirile cu elevii mai mari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FĂRĂ MOBIL CÂND CONDUCEŢI!

Pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului sancţiunile vor fi, din luna octombrie, mai dure. La data de 12 august 2019, Guvernul României a adoptat Ordonanţa nr. 11 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe […]