10 milione de EURO ajung la Voinești

1 0

La Voinești, administrația locală continuă investițiile , de această dată cu finanțare prin Programul Național Anghel Saligny, edilul Sandu Gabriel, viceprimarul Constantin Popa și  echipa din aparatul Primăriei au reușit  să pregătească alte proiecte care deja au primit undă verde la finanțare.

10 milioane de Euro, aceasta este noua finanțare pe care administrația de la Voinești a obținut-o prin Programul Național Anghel  Saligny. 

Rețea de gaze în toate satele din Voinești 

Unul dintre proiectele cu finanțare prin Programul Anghel Saligny este cel ce vizează  realizarea sistemului de alimentare cu gaze în toate satele componente ale comunei Voinești 

Canalizare în satul Gemenea-Brătulești

Cel de -al doilea proiect vizează realizarea sistemului de canalizare în satul Gemenea- Brătulești, pe ambele părți  al DN 72 A.

Se asfaltează toate străzile și ulițele din Suduleni

Și nu în ultimul rând, cel de-al treilea proiect cuprinde asfaltarea tuturor  străzilor  și ulițelor din satul Suduleni.

Edilul  Gabriel Dănuț Sandu ne anunță că  deja s-a trecut la treabă, se lucrează la proiectul tehnic privind cele trei investițiile. 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Siguranță alimentară!

Aplicația GRATUITĂ InfoCons pentru a afla rapid ce mănânci, care sunt numerele de urgență județene, naționale și internaționale și care sunt alertele alimentare și non-alimentare. Aplicația InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare: Android, IOS și Huawei! Scanează codul de bare al alimentelor și află ce mănânci! Ai acces […]