1.084 de unităţi de vânzare cu amănuntul şi alimentaţie au fost verificate 

1 0

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au intensificat controalele, în perioada 27.06-31.07.2022  au verificat 1.084 de unităţi de vânzare cu amănuntul şi alimentaţie publică, fiind aplicate 233 de sancţiuni în valoare de 2.643.000 de lei.

 De asemenea a fost confiscată şi trimisă către neutralizare o cantitate de 605,26 kg de produse alimentare, care nu corespundeau din punct de vedere al calităţii şi siguranţei alimentare.

Echipele de inspectori din cadrul „Comandamentului Sezon Estival 2022”, la solicitarea instituţiilor partenere, au desfăşurat acţiuni de control oficial la un festival de pe teritoriul judeţului Constanța.

 În cadrul acţiunii s-a realizat consilierea agenţilor economici şi aplicarea a 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 65.000 lei. 

ANSVSA, prin intermediul DSVSA Constanţa, pune la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007, unde se pot face sesizări, sau se pot obţine informaţii referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranţei alimentelor. Acest număr va funcţiona în paralel cu numărul Call – Center-ului A.N.S.V.S.A.: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie.  

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Recomandări de la Poliția Rutieră pentru șoferi: Viața are prioritate 

Polițiștii rutieri au transmis o serie de recomandări tuturor participanților la traficul rutier  Astfel, dacă sunteți șoferi, dotați autovehiculele cu anvelope pentru sezonul în  care suntem, verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți și prognozele meteo,  evitaţi acţionarea bruscă a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare […]