Zoran Terzic este noul antrenor al echipei de volei CSM Târgovişte!

Mihai ROŞOIU

Zoran TerzicÎncepând de luni, 4 ianuarie 2016, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte va fi pregătită de tehnicianul sârb Zoran Terzic. Acordul dintre clubul nostru şi tehnicianul sârb este valabil până la finele actualului sezon com-petiţional. Zoran Terzic este considerat unul dintre cei mai mari specialişti din voleiul european şi de-a lungul carierei sale a mai condus formaţii din România precum Metal Galaţi, Medicină Tg. Mureş şi Dinamo Bucureşti. Cu Metal Galaţi, Zoran Terzic a cucerit patru titluri naţionale şi a evoluat în Champions League. Terzic este actualul selecţioner al primei reprezentative a Serbiei, vicecampioană mondială în exerciţiu şi fostă campioană a Europei.
Pe lângă acordul cu Zoran Terzic, CS Municipal Târgovişte a mai reuşit să achiziţioneze şi trei jucătoare, care se vor alătura actualului lot existent.
Suzana Cebic (Serbia), care a evoluat şi în stagiunea precedentă la CS Municipal joacă pe postul de libero şi a fost legitimată ultima oară la Beijing Baw.
Bianka Busa (Serbia) are 21 de ani şi a jucat la Vizura Belgrad şi Volley Vicennza (Italia). Postul pe care Busa evoluează este „secund” (poziţia 4).
Marta Drpa (Serbia) a împlinit 26 de ani şi la fel ca şi în cazul Biankai Busa a fost legitimată ultima oară în campionatul Italiei, la Volley Vicenza. Drpa evoluează în poziţia 2 „universal”.
Clubul Sportiv Municipal Târgovişte şi antrenorii Stefano Micoli şi Antonio D’Ambrosio au încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea, conducerea CSM dorind astfel să le mulţumească celor doi pentru activitatea depusă în cadrul clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Locuri de muncă în străinătate pentru cupluri

Despărţirea de partenerul de viaţă, atunci când acesta pleacă în altă ţară cu jobul, este dureroasă. Dar lucrurile nu trebuie să fie aşa. Dacă nu doriţi să plecaţi la lucru singur, locurile de muncă adresate cuplurilor pot reprezenta soluţia perfectă pentru voi. Munca în cuplu este noua tendinţă de angajare […]