Ziua Pompierilor din România aniversată de pompierii dâmboviţeni

Cu ocazia aniversării ZILEI
POMPIERILOR DIN ROMÂNIA,
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa a organizat vineri, 11 septembrie 2020, la sediul instituţiei, activităţi dedicate sărbătoririi acestei zile, ţinând cont de regulile de distanţare socială şi măsurile de siguranţă pentru prevenirea răspândirii şi infectării cu noul coronavirus.
Ceremonialul militar dedicat Zilei Pompierilor din România, a debutat cu intonarea Imnului Naţional, urmat de citirea Mesajului Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania.
Următorul moment a fost dedicat avansării în gradul următor, înainte de termen, a cadrelor militare (9 subofiţeri) care s-au evidenţiat în activitatea desfăşurată.
Ultimul şi poate cel mai emoţionant moment a fost festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a trei subofiţeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa: maistru militar principal STAN Marius din cadrul Serviciului Logistic, plutonier adjutant şef VIŞAN Aurel de la Garda de intervenţie Răcari şi plutonier adjutant şef BRATU Vasile Adrian de la Detaşamentul de Pompieri Pucioasa.
Cu ocazia pensionării, primul-adjunct al inspectorului şef le-a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfăşurată, adresându-le mulţumiri şi felicitări pentru profesionalismul, devotamentul şi implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare. De asemenea, întregul colectiv al inspectoratului le urează noilor pensionari multă sănătate, linişte sufletească şi împliniri alături de cei dragi, alături de tradiţionalul „Pensie lungă!”
La ceas aniversar, tuturor pompierilor români, militari şi civili, le urăm multă sănătate, putere de muncă şi numai împliniri atât în plan profesional, cât şi personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Inspectorii veterinari atrag atenţia că în ţara noastră a apărut un focar de boala limbii albastre

Bluetongue (boala limbii albastre), o boală virală care afectează oile, caprele şi vitele, a reapărut în România, după o absenţă din ianuarie 2016. Laboratoarele au confirmat un singur caz, într-o gospodărie din judeţul Vâlcea. După o perioadă de aproximativ 5 ani (ultimul caz a fost notificat în ianuarie 2016) în […]