Published On: mie, mart. 26th, 2014

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE, SĂRBĂTORITĂ CUM SE CUVINE ŞI LA DÂMBOVIŢA

nichiduta.ro

politiaIeri, 25 martie 2014, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a sărbătorit într-un cadru festiv împlinirea a 192 de ani de la înfiinţarea instituţiei Poliţiei Române, zi ce coincide cu sărbătoarea Bunei Vestiri. Într-o atmosferă de sărbătoare, alături de invitaţi şi reprezentanţii mass-media, au fost avansaţi în grad înainte de împlinirea termenului de acordare a gradului profesional următor, patru ofiţeri de poliţie şi şase agenţi de poliţie. De asemenea, au fost avansaţi în gradul profesional următor 25 de ofiţeri de poliţie şi 85 de agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa. Cu această ocazie, comanda Inspectoratului a oferit diplome atât invitaţilor, precum şi poliţiştilor care s-au remarcat prin activitatea desfăşurată în slujba cetăţeanului, apărarea drepturilor acestuia şi rezultatele obţinute. De la eveniment nu au lipsit nici invitaţii de seamă: chestorul Aurel Vlădulescu, preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu şi alţii. Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române au continuat pe tot parcursul zilei de ieri. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa şi-a deschis porţile la ceas aniversar. Astfel, cu mic, cu mare au fost aşteptaţi la ZIUA PORŢILOR DESCHISE, ocazie cu care au putut afla despre tainele muncii de poliţie.
Turul ciclist „Biciclist responsabil”, dedicat Zilei Poliţiei Române!
În calendarul activităţilor cirscum-scrise Zilei Poliţiei Române, s-a înscris şi turul ciclist „Biciclist responsabil”, organizat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa, în colaborare cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România-Sucursala Târgovişte. Beneficiarii activităţii au fost elevii din clasele gimnaziale din municipiul Târgovişte care au avut posibilitatea să-şi testeze cunoştinţele şi îndemânarea în ceea ce priveşte deplasarea pe drumurile publice cu bicicleta.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro