Published On: mie, oct. 11th, 2017

Ziua Naţională a produselor agroalimentare româneşti a fost marcată şi la Târgovişte

nichiduta.ro

Ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României, ieri a fost sărbătorită pentru prima oară „Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti”. În cadrul acestei campanii se urmăreşte promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază provenite exclusiv de la producători autohtoni.
Pentru a marca acest eveniment, Direcţia Agricolă Dâmboviţa a organizat un târg de produse tradiţionale, în Piaţa 1 Mai. De la directorul adjunct Nicolae Vărzaru am aflat că au participat pomicul-tori de pe Valea Dâmboviţei, crescători de animale, cu produse din carne şi lactate, apicultori şi legumicultori din zona Băleni. A fost o primă ediţie destul de reuşită şi există interes pentru asemenea târguri atât din partea organizatorilor cât şi a producătorilor agricoli.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro