Ziua Naţională a produselor agroalimentare româneşti a fost marcată şi la Târgovişte

Ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României, ieri a fost sărbătorită pentru prima oară „Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti”. În cadrul acestei campanii se urmăreşte promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază provenite exclusiv de la producători autohtoni.
Pentru a marca acest eveniment, Direcţia Agricolă Dâmboviţa a organizat un târg de produse tradiţionale, în Piaţa 1 Mai. De la directorul adjunct Nicolae Vărzaru am aflat că au participat pomicul-tori de pe Valea Dâmboviţei, crescători de animale, cu produse din carne şi lactate, apicultori şi legumicultori din zona Băleni. A fost o primă ediţie destul de reuşită şi există interes pentru asemenea târguri atât din partea organizatorilor cât şi a producătorilor agricoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ŞAPTE DINTRE FOSTELE JUCĂTOARE ALE TÂRGOVIŞTEI, CHEMATE LA LOTUL NAŢIONAL DE BASCHET FEMININ

Selecţionerul Dragan Petricevic a decis sportivele care vor lua parte la stagiul de pregătire de la Oradea pentru meciurile cu Slovenia şi Franţa, primele din campania de calificare la Women’s EuroBasket 2019. Acestea sunt: * Gabriela Mărginean (AGU Kayseri SporKulubu – Turcia) * Claudia Pop (Istanbul Universitesi SK – Turcia) […]