Ziua Mondială a Cercetăşiei

Ş.E.

cercetasiCentrul Local „Naparis” Pucioasa – Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” a sărbătorit, sâmbătă – 22 februarie 2014, Ziua Mondială a Cerce-tăşiei, alături de peste 30 de milioane de cercetaşi din întreaga lume!
La 22 februarie 1857 s-a născut Sir Robert Baden Powell, Fondatorul Mişcării Mondiale a Cercetaşilor, cel care a văzut Cercetăşia ca pe o mişcare educativă care promovează pacea, non-violenţa, unitatea, precum şi protejarea mediului înconjurător. El a alcătuit un program original de educaţie, bazat pe joc, pe viaţa de tabără în aer liber, pe comuniune şi prietenie.
În România sarbătorim Ziua Fondatorului în peste 30 de locaţii din toată ţara, prin activităţi educative specifice Metodei Scout.
Centrul Local „Naparis” Pucioasa a sărbătorit această zi cu ajutorul concursului de fotografii „CERCETAŞ PREZENT!”, realizat în parteneriat cu Asociaţia Ecologică Floare de Colţ.
Centrul Local „Naparis” Pucioasa – Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”, prin Ileana Bocanciu, în calitate de Coordonator Programe, a trimis, cu această ocazie, un mesaj tuturor cer-cetaşilor, încurajându-i să aprecieze istoria cercetăşiei privind spre viitor: „CER-
CETAŞ, FII PREZENT: ACTIV, IMPLICAT, CREATIV!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comisarul şef de poliţie Zepişi Danil a câştigat concursul pentru funcţia de şef al IPJ Dâmboviţa

La sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. În urma evaluării, comisarul şef de poliţie Zepişi Danil a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa. Iată […]