ZIUA DIRECŢIEI GENERALE ANTICORUPŢIE

Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne aniversează 14 ani de la înfiinţare, perioadă în care s-a consolidat ca instituţie pregătită să acţioneze profesionist în scopul asigurării integrităţii profesionale şi credibilităţii tuturor angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne.
La aniversarea celor 14 ani de activitate, Direcţia Generală Anticorupţie se prezintă ca o structură cu o identitate instituţională consolidată, cu un corp de profesionişti care pot investiga cauze dintre cele mai complexe.
Corupţia reprezintă una dintre cele mai serioase ameninţări la adresa statului de drept în cadrul societăţii contemporane, subminând instituţiile şi valorile democratice, atentând la ordinea socială şi capacitatea statului de a asigura drepturi şi libertăţi egale cetăţenilor săi. Altfel spus, corupţia ne afectează pe toţi şi slăbeşte respectul faţă de lege. De aceea, este nevoie de un efort comun pentru prevenirea şi combaterea practicilor corupte.
Prin toate acţiunile sale, Direcţia Generală Anticorupţie promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al Ministerului Afacerilor Interne.
Fiindcă toate acestea nu ar fi posibile fără sprijinul partenerilor noştri, rugăm cetăţenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să le sesizeze ori de câte ori este nevoie laSistemul call-center anticorupţie 0800.806.806, apelabil gratuit din orice reţea fixă sau mobilă sau direct la sediul structurii judeţene. Reamintim că la nivel local, D.G.A. este reprezentată deServiciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, al cărui sediu se află în municipiul Târgovişte, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870, e-maildambovita.dga@mai.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte

1 Iunie, Ziua internaţională a Copilului, a fost sărbătorită şi anul acesta la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. Au fost pregătite multe surprize, iar activităţile sportive nu puteau lipsi din program. Baloanele colorate,mascota complexului şi muzica au dat tonul distracţiei. Alături de cei mici au fost şi reprezetanţii administraţiei târgoviştene […]