Ziua comunei Petreşti

Tradiţia se păstrează la Petreşti. Ca în fiecare an, comuna a îmbrăcat, duminică,5 mai 2019, straie de sărbătoare. Primarul Andrei Lucian Daniel şi Consiliul Local Petreşti au pregătit o sărbătoare pe cinste locuitorilor, cu artişti de seamă care au făcut show. Cu mic, cu mare, locuitorii de la Petreşti au petrecut până în noapte târziu, în cadrul celei de-a XIII-a ediţie a evenimentului Ziua Comunei Petreşti.
De la Ziua Comunei Petreşti nu au lipsit nici reprezentanţii judeţului în frunte cu preşedintele CJ, Alexandru Oprea, fostul ministru Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa şi candidatul numărul 1 pe lista PSD la europarlamentare, deputaţii PSD, Claudia Gilia, Carmen Holban, Corneliu Ştefan, senatorul PSD, Titus Corlăţean, primari din tot judeţul, consilieri judeţeni ai PSD, Andrei Plumb, coordonatorul campaniei electorale şi alţi invitaţi.
Primarul Andrei Lucian Daniel şi fostul ministru Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa şi candidatul numărul 1 pe lista PSD la europarlamentare, au mers în mijlocul cetăţenilor.
Fostul ministru Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa, a ţinut să-i felicite pe localnici, de ziua lor şi să-i asigure de tot sprijinul pentru dezvoltarea comunei.
Petrecerea a continuat până în noapte târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarm dâmboviţean, sute de km alergaţi pentru copiii cu autism

Echipa Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor din care a făcut parte şi plutonierul major lonuţ Timofte s-a clasat pe locul al V-lea la competiţia „Autism 24h Marea Neagră 2019”. Organizat pe plaja din staţiunea Mamaia în acest sfârşit de săptămână, concursul a reunit 60 de echipe din mai multe judeţe ale […]