ZILNIC, ÎN SERVICIUL COMUNITĂŢII

Poliţiştii au intervenit, duminică, la peste 2.600 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate în teren au aplicat peste 7.000 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. În urma neregulilor constatate în trafic, poliţiştii au reţinut peste 450 de permise de conducere şi au retras 110 certificate de înmatriculare.
La data de 20 ianuarie a.c., peste 7.800 de poliţişti au acţionat, în dispozitivul curent, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 237 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.633 de evenimente, dintre care 2.219 sesizate prin 112. În urma activităţilor, au fost constatate 640 de infracţiuni, 156 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.De asemenea, au fost depistate 7 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 30 de măsuri preventive. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.188 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei.
Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 141 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 467 de permise de conducere şi au fost retrase 110 certificate de înmatriculare. Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

16O de ani de la Mica Unire

In ciuda vremii capricioase, în Piaţa Tricolorului din municipiul Târgovişte, au avut loc o serie de evenimente prilejuite de împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, act istoric ce a pus piatra de temelie a statului român modern. Festivităţile au debutat cu primirea onorului de către prefectul […]