Zilele Municipiului Moreni Participare numeroasă şi artişti de marcă la Festivalul „Cununa Petrolului”

moreniCel puţin în această săptămână, municipiul Moreni este capitala culturală a judeţului

Ajuns la a V-a ediţie, Festivalul – concurs naţional de muzică uşoară şi muzică populară „Cununa Petrolului” a reunit, pe scena Clubului Flacăra, participanţi din peste 30 de judeţe şi Bucureşti, dar şi o pleiadă de artişti care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Ilie Micolov, Tudor Gheorghe, Vlad Miriţă, Adrian Daminescu, Mihaela Mihai, Laurenţiu Cazan, Mihai Constantinescu.
Preşedintele juriului este reputatul Titus Andrei, iar evoluţia participanţilor a fost entuziasmantă.
în mod simbolic, această ediţie a festivalului a debutat în ziua în care s-au împlinit zece ani de când oraşul Moreni a fost ridicat la rangul de municipiu şi toţi participanţii la conferinţa de presă organizată cu acest prilej au remarcat faptul că manifestarea a căpătat notorietate, fiind de la an la an mai bine organizată. „Acest festival este o reuşită şi mai sunt multe de spus atât timp cât aţi adus la Moreni artişti de talie naţională” – a spus Titus Andrei.
Nici primarul Constantin Dinu nu a rămas dator, promiţând că, odată cu preluarea Clubului Flacăra, vor fi condiţii şi mai bune, Primăria căpătând prerogative pentru a investi în această locaţie.
Nu în ultimul rând, trebuie remarcate eforturile Danielei Călineţ, directorul festivalului, şi al celorlalţi membri din comitetul de organizare, Mariana Ioniţă şi Adrian Stângă.
Festivalul se încheie astăzi cu Gala laureaţilor, recitalurile artiştilor Mihaela Mihai, Laurenţiu Cazan, Corina Dragomir, Laurian Manta şi Balul „Cununa Petrolului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Patru traficanţi de droguri, din Târgovişte şi Tătărani au ajuns pe mâna poliţiştilor

Băiatul directoarei de la CJAS Dâmboviţa, un avocat şi alţi doi indivizi au ajuns după gratii pentru trafic de droguri. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Târgovişte, care este şi fiul directoarei de la CJAS Dâmboviţa, împreună cu alţi doi bărbaţi, unul de 32 de ani şi altul […]