Zi mare pentru comunitatea din Băleni: A început execuţia reţelelor de apă-canal

Deşi este una dintre cele mai mari şi mai bogate comune dâmboviţene, Băleni se numără printre puţinele care nu dispun de alimentare cu apă potabilă ori reţea de canalizare. O situaţie care va fi însă remediată în perioada imediat următoare.
Potrivit primarului Florea Muşat, „În data de 22 Iunie 2021 au început lucrările pentru înfiinţarea infrastructurii de apă potabilă şi Înfiinţarea infrastructurii de apă uzată în comuna Băleni! Am predat amplasamentul şi am dat ordinul de începere a lucrărilor! DOAMNE AJUTĂ!”
Reţelele de apă şi canalizare vor fi construite la Băleni cu finanţare din fonduri europene alocate prin POIM, ca parte a proiectului de înfiinţare, reabilitare şi extindere a reţelelor de apă-canal din Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost aleasă conducerea PNL Târgovişte

Potrivit calendarului dinainte stabilit şi cu respectarea regulilor sanitare impuse în perioada pandemiei, a avut loc reuniunea Comitetului de Coordonare Locală al PNL Târgovişte, cu scopul alegerii conducerii executive pe următorii 4 ani.Au participat 322 de membrii cu drept de vot. În funcţia de preşedinte a fost reconfirmat Aurelian Cotinescu […]