Zeci de sancţiuni contravenţionale pentru şoferii care au încălcat prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice

Poliţiştii de la rutieră acţionează, în perioada 19-29 octombrie a.c., pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor de vehicule înregistrate în circulaţie care nu respectă prevederile legale.
Astfel, pe parcursul unei singure zile, poliţiştii au aplicat 76 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au încălcat prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
De asemenea, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut un certificat şi un set de plăcuţe de înregistrare.
In cadrul activităţilor, poliţiştii controlează documentele conducătorilor auto şi ale vehiculelor conduse de aceştia,

verifică funcţionarea corespunzătoare a sistemului de iluminat şi semnalizat, efectuează testări cu aparatul etilotest, în vederea prevenirii săvârşirii unor fapte care ar putea pune în pericol siguranţa traficului rutier.
Vă reamintim că poliţiştii de la rutieră sunt permanent prezenţi pe dru

murile publice de pe raza judeţului Dâmboviţa, pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere, desfăşurând activităţi pentru siguranţa cetăţenilor.
Totodată, prin acţiunile desfăşurate, sunt vizaţi toţi participanţii la trafic care nu respectă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Controale cu privire la respectarea măsurilor de protecţie sanitară

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat să acţioneze, alături de poliţişti locali şi jandarmi, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, pentru verificarea prevederilor legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.Peste 300 de efective au fost angrenate în cadrul acţiunilor desfăşurate, acestea […]