Zece cursuri de formare profesională organizate în luna mai

In luna mai, persoanele interesate să se califice/recalifice prin Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Dâmboviţa, pot accesa cursuri de formare profesională în următoarele în meseriile de sudor elec-tric,lucrător în structuri pentru construcţii,lăcătuş mecanic,operator comandă maşini unelte comandă numer-ică,ospătar,cosmetician,infirmier,comuni-care în limba engleză,operator introducere validare date şi lucrător în comerţ.
Cursurile vor începe în perioada 15 mai – 22 mai 2019 şi sunt organizate atât în Târgovişte cât şi în Pucioasa, Cojasca şi Moreni.
Potrivit normelor în vigoare, participanţii beneficiază de pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului; rechizite şi materiale de instruire, manuale; de echipament de protecţie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul; de abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport; consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.
Pentru înscriere, persoanele interesate trebuie să prezinte următoarele documente:
– actul de identitate;
– certificatul de naştere;
– actele de studii eliberate în condiţiile legii;
– actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice.
De menţionat şi faptul că, la finalul lunii aprilie, 117 absolvenţi ai cursurilor de calificare organizate de AJOFM Dâmboviţa, sau angajat în meseriile în care s-au calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Importurile au crescut de zece ori mai repede decât exporturile

In ciuda unei creşteri economice evidente, în perioada 1.I-30.XI.2018, în judeţul Dâmboviţa, conform estimărilor şi datelor transmise de Camera de Comerţ şi Industrie a României, exporturile au însumat 637,197 milioane de euro, iar importurile au însumat 633,437 milioane euro. Comparativ cu perioada similară a anului anterior, în perioada analizată creşterea […]