„Workshop-uri artistice”-Un proiect al Școlii Populare de Artă

Departamentul Educațional -Școala Populară de Arte „Octav Enigărescu” va organiza, în perioada 30 august – 3 septembrie 2021, proiectul educațional „Workshop-uri artistice”.
Activitățile au drept scop îmbunătățirea aptitudinilor artistice și tehnice ale partici-panților într-un cadru interactiv multicultural.
În același timp, viitorii cur-sanți ai Centrului Județean de Cultură Dâmbovița au șansa să construiască noi prietenii, să socializeze, să întâlnească profesorii alături de care vor par
curge cursurile dorite.
Cursurile și atelierele muzicale sunt conduse de profesorii Școlii Populare de Arte „Octav Enigărescu”. În felul acesta, instituția vine în întâmpinarea nevoilor artistice și culturale ale publicului.
Proiectul pune la dispoziție spațiul de lucru și oferă consiliere și formare artistică pentru doritorii participanți prin intermediul următoarelor clase: pian, vioară, canto, orgă, pictură, design, teatru, chitară.
Programul de desfășurare va fi: în fiecare zi, în intervalul orar 11.00-13.00.
Accesul este liber!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Începe depunerea proiectelor pentru finanțarea fermelor mici

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat ghidurile finale ale solicitantului și a anunțat data oficială la care încep înscrierile pentru fondurile europene acordate pentru fermele mici, pe anul 2021.Sesiunea de primire online a a proiectelor pe site-ul AFIR începe în data de 27 august 2021, ora 9.00, pentru Submăsura […]