Published On: lun, apr. 10th, 2017

WELCOME BACK, DRAGAN! CS Municipal Târgovişte – CS Dinamo Bucureşti 3-0 (25-13, 25-18, 25-19)

nichiduta.ro

Voleibalistele lui Dragan Nesic au făcut unul dintre cele mai bune meciuri stagionale chiar în faţa echipei care le-au oferit posibilitatea de a spera, din nou, la locul 2. Dinamo a venit la Târgovişte după ce învinsese cSm Bucureşti şi părea o nucă greu de spart de către dâmboviţence. Şi aşa a fost. Sau a fost până aproape de jumătatea primului set, atunci când a stat aproape de vicecam-pioană. La 12-12, ceva neobişnuit s-a petrecut. Revenirea bucureştenceleor de 8-12, l-a scos din sărite pe Dragan Nesic, iar sârbul a izbucnit ca niciodată. Şi-a întors privirea către public şi a început să strige: „Haideţi, încurajaţi-le, strigaţi. E echipa voastră, a oraşului!”. Oamenii din tribune parcă s-au trezit dintr-un somn lung şi au început să aplaude timid la început, iar Diana Calotă şi-a început recitalul. A servit o dată şi a făcut punct. Lumea a aplaudat şi mai tare, iar Nesic nu i-a slăbit pe fani, obligându-i să rămâne conectaţi. Şi Diana a continuat să servească, Maia Collar şi Sara Klisura să tragă ca din tun, Trică să plaseze mingile în sectoarele neacoperite din terenul advers, Sobo să blocheze, Cebic să se arunce după fiecare minge, până când tabela a arăta 24-12. A fost una dintre cele mai frumoase serii văzute în Polivalenta târgovişteană la un meci de volei. A fost momentul în care publicul a fost unul cu echipa, iar de la acel moment totul a părut o simplă joacă de copii pentru jucătoarele CSM-ului.
Descătuşate de temeri, dâmboviţencele au făcut puncte superbe, s-au bătut pentru fiecare minge şi au câştigat următoarele două seturi într-o manieră pe care o vezi doar la echipele mari, care-şi distrug adversarele fără milă şi cu multă siguranţă.
3-0 şi speranţă. Târgoviştea a trecut pe locul 2, dar adversara directă pentru argint nu a jucat decât aseară, după închiderea ediţiei. CSM-ul Bucureştilor a dat piept cu actuala şi viitoarea campioană a României pe teren propriu şi după ce formaţia municipalităţii din Capitală a capotat cu Dinamo, n-ar fi exclus ca scenariul să se repete şi în derby-ul etapei cu Volei Alba Blaj.
Pentru trupa antrenată de Dragan Nesic şi Atanas Lazarov au punctat: Colar Millagros -17, Sara Klisura -14, Alexandra Şobo -8, Alexandra Trică -8, Diana Calotă (cpt) -5 şi Roxana Ivanof -5.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente