Weekend medieval la Târgovişte -Festivalul Dracula a ajuns la a IV-a ediţie

A IV-a ediţie a Festivalului Medieval Dracula a debutat vineri seara, odată cu ieşirea voievodului din Turnul Chindiei. Au urmărit momentul sute de târgovişteni, pe care primarul Cristian Stan i-a îndemnat să se simtă bine, să vină şi în zilele următoare la spectacolele şi celelalte activităţi cuprinse în program. Aceeaşi invitaţie, către dâmboviţeni şi nu numai au făcut-o A IV-a ediţie a Festivalului Medieval Dracula a debutat vineri seara, odată cu ieşirea voievodului din Turnul Chindiei. Au urmărit momentul sute de târgovişteni, pe care primarul Cristian Stan i-a îndemnat să se simtă bine, să vină şi în zilele următoare la spectacolele şi celelalte activităţi cuprinse în program. Aceeaşi invitaţie, către dâmboviţeni şi nu numai au făcut-o Sâmbătă seară a fost prezentat, în premieră, spectacolul istoric „Dracula Coroana” iar duminică, după retrgearea Voievodului Vlad Dracula în Turnul Chindia a fost programat un concert de muzică folk.
Pe toată durata festivalului a putut fi vizitat Târgul de produse şi meşteşuguri medievale, urmărite atelierele tematice, ascultată muzică medievală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şcoala nr. 1 Moreni a obţinut statutul de Şcoală Europeană

La Palatul Parlamentului a avut loc festivitatea de decernare a certificatelor care atestă statutul de Şcoală Europeană pentru unităţile de învăţământ din ţară, în următorii trei ani şcolari. Delegaţia judeţului Dâmboviţa a fost compusă din inspector şcolar general adjunct Stroe Cristina, inspector pentru proiecte educaţionale Stancu Valentin, director Predoană Gabriel […]