VREMEA A ÎNCHIS LIGA A III A

Mihai ROŞOIU

Întrunit joi, 22 martie, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi reprogramarea etapelor din Liga 3 şi a competiţiilor de juniori. Deciziile au fost luate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi în urma solicitărilor venite din partea cluburilor.
Astfel, s-a hotărât amânarea etapei din Liga 3, programată pe datele 23-24 martie, pentru data de 3 aprilie şi a etapelor competiţiilor de juniori, care urmau să se dispute pe 23-24 martie, pentru data de 2 mai.
De asemenea, s-au amânat şi partidele Sportul Snagov-Dacia Unirea Brăila şi Pandurii Tg. Jiu – CS Baloteşti, programate în weekendul trecut, în LIga 2, la o dată care va fi stabilită ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii Serviciului Rutier Dâmboviţa, au dus cadouri unor familii nevoiaşe

Gesturi frumoase şi de suflet ale poliţiştilor Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmboviţa, care s-au gândit la patru familii nevoiaşe din comuna Iedera, cărora le-au oferit pachete cu produse alimentare şi articole vestimentare. Poliţiştii Serviciului Rutier Dâmboviţa au dorit să aducă un zâmbet pe faţa unor copii şi a unor […]