Vor fi dezafectate rămăşiţele fostei reţele de termoficare

„Fostele reţele supraterane de termoficare, deopotrivă periculoase şi inestetice, vor fi dezafectate!
A fost semnat contractul de execuţie aferent dezafectării fostelor reţele supraterane de termoficare, utilizate iniţial pentru transportul agentului termic de la Termocentrala Doiceşti”, a transmis primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.
Rămăşiţele reţelei care n-a mai fost utilizată de peste 25 de ani prezintă degradări structurale şi constituie, în anumite zone, chiar un pericol pentru cetăţeni, mai ales pe segmentele care traversează alei pietonale, străzi sau calea ferată.
Proiectul presupune dezafectarea conductelor, a estacadelor, dar si a celor 6 puncte termice existente dea lungul reţelei, iar lucrările vor fi finalizate la jumătatea anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

31 decembrie - data limită pentru depunerea cererilor de acord pentru subvenţia la motorină

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APlA) Centrul Judeţean Dâmboviţa informează că, în perioada 02 – 31 decembrie 2020, se depun Cererile de acord pentru finanţare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul2021.Cererea de acord prealabil se depune însoţită de […]