Vom mai scăpa de ploi o perioadă

Ş.E.

gheorghe dumitruDupă un interval bogat în ploi şi inundaţii, meteorologii anunţă vreme mai caldă până pe data de 1 iunie, dar şi un val de precipitaţii după data de 27 mai.
Temperaturile maxime se vor situa între 26 şi 27 de grade, cu valori mai ridicate în intervalul 25 – 27 mai. În prima zi de prognoză, care a fost pe 19 mai, la începutul acestei săptămâni, precum şi în ultima zi, 1 iunie, se vor înregistra cele mai scăzute valori.
„Minimele termice au crescut de la 9 grade, cât se înregistra în prima zi de prognoză, la 13 – 14 grade, valori prognozate pentru intervalul 25 mai – 1 iunie.
În această săpămână, va ploua izolat şi trecător, însă după 27 mai, în cea de-a doua săptămână de prognoză, cresc şansele de averse la nivel local.
Pentru cei care vor merge la munte, în prima săptămână, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 14 grade, iar minimele vor fi în jur de 3 grade Celsius. După data de 22 mai, temperaturile maxime vor creşte până la 17 – 18 grade, iar minimele nu vor mai coborî de 8 – 10 grade.
Aproape zilnic, vor cădea ploi slabe în jurul amiezei, până pe 24 mai, după care precipitaţiile se vor extinde. Între 28 şi 31 mai, ploile vor fi moderate cantitativ”, a precizat Gheorghe Dumitru, şeful staţiei Meteo Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sfinţii împăraţi Constantin şi Elena apărători ai familiei şi ai educaţiei

Pr. dr. Stan Mihail Iulian Sfinţii împăraţi Constantin şi Elena au rămas în istoria Bisericii universale ca apărători ai educaţiei şi familiei creştine. Crescut de o mamă creştină care de mic i-a insuflat virtuţile creştineşti, şi de un tată omenos şi bun, cu grijă faţă de supuşi, dar care era […]