Published On: mar, iul. 8th, 2014

Voleibalistele de la CSM pornesc în noul sezon cu un alt antrenor DRAGAN NESIC A SEMNAT CU TÂRGOVIŞTE!

nichiduta.ro

vileiInformaţia a fost publicată pe pagina oficială de facebook a echipei dâmboviţene şi vine să confirme ultimele ipoteze care dădeau ca sigură înlocuirea lui Alexandru luhasz.
Potrivit informaţiilor postate pe pagina oficială a formaţiei de volei feminin CS Municipal Târgovişte „noul antrenor al echipei noastre este reputatul tehnician sarb Dragan Nesic, care a reuşit până acum câteva performanţe notabile în voleiul european.
S-a născut la Belgrad pe 31 iulie 1970. Şi-a început cariera de antrenor în 1999 în Italia la Modena. în sezonul 2008/2009 a câştigat Cupa Challenge cu formaţia italiană Monte Schiavo. în ultimele sezoane, Dragan Nesic a antrenat în voleiul turcesc. în sezonul 201 1/2012 a preluat echipa de volei feminin Galatasaray, pentru ca un an mai târziu să preia şi echipa masculină a celebrului club din Turcia.
Sezonul trecut, antrenorul sarb a pregătit formaţia Canakkale.
La nivel de echipa naţională Drăgan Nesic a antrenat reprezentativa Bulgariei alături de care în 2007 a obţinul locul 3 la Campionatul European”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro