Voleibalistele CSM-ului încep pregătirea la jumătatea lunii viitoare

Mihai ROŞOIU
0 0

Jucătoarele echipei de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal se vor prezenta la primul antrenament în noua formulă pe 13 august, la Sala Sporturilor din Târgovişte.
În ciuda repetatelor plângeri ale lui Cipri-PSD, preşedintele susţinut politic în fruntea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, referitoare la corectitudinea informaţiilo rapărute în mass-media locală, continuăm să le furnizăm cititorilor noştri amănunte exacte despre activitatea celei mai importante echipe sportive din judeţ în ultimii doi ani.
Cu un nou staff tehnic şi cu multe noutăţi în lot, CS Municipal Târgovişte se va reuni pe 13 august pentru pregătirea noului sezon. Jucătoarele străine din lotul dâmboviţean au fost înştiinţate deja, urmând ca în această perioadă informaţia să ajungă şi la cele de origine română.
Pentru noul sezon, preşedintele menţinut în fruntea CSM-ului doar din raţiuni politice, a făcut cinci achiziţii, transferându-le pe Lenka Durr (Germania), Veronika Hroncekova (Slovacia), Lousiane Penha Souza Ziegler (Brazilia), Lianna Sybeldon (SUA), Erin Fairs (SUA).
Acestora li se adaugă Alexandra Trică, Ramona Marciu şi Milagros Collar, jucătoare care au evoluat şi în trecut la Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria Voineşti a făcut public raportul privind starea socio-economică şi de mediu a comunei Voineşti în anul 2016

In primul rând autorităţile locale din Voineşti au prezentat situaţia bugetară a comunei Voineşti în anul 2016. Bugetul total pe anul 2016 se prezintă astfel: Iniţial, în luna ianuarie, bugetul a fost în sumă de 7.078 mii lei, la partea de venituri şi în sumă de 7.259 mii lei, la […]